Кульбаба лікує рак, гепатит, захворювання печінки, нирок, шлунка...
Добавив:
Коментарів: 0
Добавлено: 3-05-2017, 22:13
Переглядів: 154

Кульбаба лікує рак, гепатит, захворювання печінки, нирок, шлунка...

Ось як правильно приготувати її

Кульбаба була популярною рослиною протягом тисячоліть, і її цілющі властивості використовуються при лікуванні різних захворювань.

Вона очищає печінку, стимулює вироблення жовчі, регулює рівень холестерину в крові, лікує алергії і дуже помічна вагітним жінкам і жінкам в період менопаузи.

Найкраще, зібрати кульбабу на початку весни і з місць, які не дуже забруднені. Стебло є найбільш корисною частиною, адже лікує діабет, очищає кров, регулює обмін речовин і лікує проблеми зі шлунком.

Листя багате вітамінами і може додаватись в салати і різні страви, щоб допомогти скинути вагу й отримати необхідні поживні речовини. Квіти кульбаби використовуються в приготуванні сиропу, який очищає кров, покращує травлення, знімає кашель.

Корінь кульбаби використовують для боротьби з раком й при інших проблемах зі здоров'ям.

Ви повинні очистити коріння, розрізати його і залишити сушитися на свіжому повітрі протягом 15 днів. Після цього зберігати в банці у темному, прохолодному місці.

Коріння є надзвичайно корисним для печінки, жовчного міхура, нирок, лімфи, а також ефективно лікує запори, вугровий висип, гепатит, ревматизм, цистит, пухлини і рак. Особливо ефективним і корисним є при жіночих хворобах і проблемах, пов'язаних з годуванням грудьми.

Рецепт сиропу: 400 жовтих квітів кульбаби, 4 нарізаних лимона, 4 нарізаних апельсина, 3 літри води.

Додайте інгредієнти у воду і залиште на 24 години. Потім додайте 2 склянки цукру і варіть протягом півхвилини. Коли суміш стає густою, зніміть з вогню і вилийте в стерилізовані банки. Використовуйте засіб для лікування звичайних простудних захворювань, кашлю та бронхіту.

Рецепт чаю. Чай з кульбаби готується з висушеного, дрібно нарізаного, подрібненого і змішаного листя кульбаби. Візьміть половину чайної ложки суміші і додайте в склянку з водою, щоб приготувати чай.

Ви можете також змішати 60 грамів цієї суміші з 30 г сухих коренів кульбаби. Додайте суміш в 2,5 мл води і трохи посоліть. Закип'ятіть і варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин. Процідіть. Випивайте склянку три рази в день.



Джерело http://kitsman.rayon.cv.ua/
Інформація
Відвідувачі, Ви так само можете залишити коментарі до даної публікації
Схожі новини:




Особистий кабінет