2019-ИЙ: В ЧОМУ ЗУСТРІЧАЄМО? ЩО ГОТУЄМО? ЯК ПОДАЄМО?
Добавив:
Коментарів: 0
Добавлено: 30-12-2018, 23:28
Переглядів: 11

НАПІВПРОЗОРІ ТКАНИНИ, АСИМЕТРІЯ І МІНІМАЛІЗМ

 

– Найголовніші кольори 2019 року – бежевий, коричневий та їхні відтінки. Їх можна поєднати з яскравими фіолетовими відтінками чи яскраво-жовтим кольором. Але, за традицією, Новий рік треба зустрічати в червоному, радить дизайнерка з Тарасівців, чиї роботи користуються успіхом в Італії, Маріелла АНТОНІНО. І додає: – 2019 рік не знає кордонів у моді. Смужка, паєтки, рюші, мереживо, шкіра, атлас, напівпрозорі тканини, драпірування, оригінальні крої та асиметрія – все це можна побачити у сукнях 2019-2020 року, але все ж на цей Новий рік я б порадила поєднати мінімалізм з асиметричними орнаментами, тому що, по-перше, мінімалізм завжди додає зручностей і легкості, а орнамент сукню прикрашає, і жінка в такому образі виглядає ніжною, легкою та приємною.


«ЗАЦІЛОВАНІ» ВУСТА І ПРИРОДНІ ВІЇ

 

– Збираючи косметичку на 2019 рік, не поспішайте викидати стару: більшість продукції вам точно стане в нагоді, радить новоселицький візажист Тетяна САВКА. Макіяж нюд, стрілки, сяючі текстури – всі ці тренди 2018-го залишаться з нами ще мінімум на рік. Сьогодні модні тенденції носять скоріше рекомендаційний характер, адже ніяких «антитрендів» не існує. Який би макіяж ви не вибирали у 2019 році, він все одно залишиться сучасним. Роблячи макіяж для себе, потрібно розуміти, до якого кольоротипу ти належиш і які кольори тобі личать, повинно бути комфортно, коли ти дивишся на себе в дзеркало. Потрібно підкреслити свою красу і не додати зайвих років за «допомогою» макіяжу. Це може бути макіяж нюдовий, або макіяж з акцентом на губи, а також може бути з акцентом і на губи, і на очі. Поговоримо про тренди 2019 року. Головний колір в макіяжі губ 2019 року – класичний червоний. Наносити його можна як суворо по контуру, так і в техніці «зацілованих» губ, недбало розтушовуючи помаду прямо пальцями від центру до периферії. В макіяжі очей візажисти використовують як матові, так і перламутрові тіні, їх дуже гармонійно можна поєднати. Дуже популярні рожеві, бордові відтінки. Рум’яна теж зайняли важливу позицію в макіяжі, без них образ здається неповним. Природні вії, як ніколи актуальні, це можуть бути накладні, але більш тонкі або нарощені, але також наближені до натуральних. Любителькам сяючої шкіри потрібно використовувати хайлайтер, який наносимо на зони, що виступають, на зону під бровами, головне не перестаратися. Жінки – це люди настрою, сьогодні їм хочеться спокійного макіяжу, завтра більш насиченого, я рекомендую пробувати, експериментувати і вибирати те, що вам до душі, незважаючи на моду чи думку інших.


СКАТЕРТИНИ КОЛЬОРУ РІЗДВА

Святкові страви смакуватимуть більше, якщо подати їх на вкритому тематично-новорічною скатертиною столі. Так вважає котелівчанка Мар’яна СКРИПНИК, яка у ці передсвяткові дні не має відбою від клієнтів. «Усе почалось з того, що хотіла виготовити скатертину для нашого сімейного столу, – розповідає майстриня. – Чоловік запропонував: «давай ще й рідним подаруємо». Так і зробили, а вони розповіли своїм рідним, друзям. Тепер ось ледве встигаю замовлення виконати, собі виготовлю в останню чергу». Скатертини пані Мар’яна виготовляє в традиційних для новорічно-різдвяних свят кольорах: червоний, зелений. Буде красиво. І святково...


...І МЛИНЦІ-РОЛИ КОЛЬОРУ ЯЛИНКИ

 

Ресторанні страви на домашньому новорічному столі. Це цілком реально, якщо готувати за рецептами Наталії і Ольги ГЕРГЕЛЕЖІУ з VIVA-ВАДАМС: «Вельми ефектними є роли ялинкового кольору. Для них готуємо тісто, як зазвичай на млинці. Несолодке. Підфарбовуємо харчовим барвником зеленого кольору. Смажимо млинці. Змащуємо кожен сиром «Філадельфія», кладемо смужку червоної риби, смужку маринованого огірочка. Згортаємо млинець у рол. Потім нарізаємо його у вигляді пеньочка. Зверху «пеньочок» притрушуємо червоною ікрою.

НА ГАРЯЧЕ ПОДАЄМО ЗРАЗИ З БІЛИМИ ГРИБАМИ

Гриби для цієї страви беремо білі сушені, відварюємо їх. Доки гриби варяться, відбиваємо свинину для ролів. Половину грибочків дрібно нарізаємо, підсмажуємо з цибулею, додаємо фарш і трохи сиру. Солимо-перчимо. Цю суміш загортаємо у відбите м’ясо, роли смажимо на маленькому вогні (швом донизу). Тим часом готуємо соус: тушкуємо другу половину грибочків, додаючи трохи сметани і борошна. Зрази поливаємо соусом і відправляємо на 15-20 хвилин у попередньо розігріту духовку. Подаємо гарячими».


Джерело http://novoselytsia.rayon.cv.ua/
Інформація
Відвідувачі, Ви так само можете залишити коментарі до даної публікації
Схожі новини:




Особистий кабінет